Photoshop online

Photoshop online

aparate fotoEditor pixrl.com
(program de editare foto)
In continuare voi prezenta pe scurt programul dar si diferentele dintre photoshop original si acest "photoshop" online. Din pacate nu merge dublu click pentru a deschide o fotografie. Daca doriti sa deschideti un blank puteti deschide doar cu dimensiunea de 4000x4000 pixeli iar fundalul nu poate fi decat alb sau transparent. Cu ce vine nou acest programel online este ca puteti deschide o imagine direct de pe internet , specificand adresa imaginii "open image url". Daca va deranjeaza faptul ca lucrati intr-o fereastra puteti seta sa lucrati in full screen "view->fullscreen mode". Un lucru cu care vine in plus acest photoshop online este ca poate fi setat sa vedeti in limba romana.

1. "instrument decupare" tasta de prescurtare "c" , este cumva identic cu cutonul de la punctul 3 dar acesta are trei optiuni si anume puteti selecta redimensionare. Fumctioneaza selectand o parte din fotografie iar apoi "enter"
2."Mutati unealta" tasta de prescurtare "v" . Selectand acest buton el functioneaza ca si un frag and drop pe imagine. Puteti muta cu el diferitele layere sau diferite parti selectate din fotografie.
3."Umbrar de panza" tasta de prescurtare"m" .Cu aceasta unealta puteti selecta in forma de dreptunghi anumite parti ale fotografiei. Daca modificati de la "Nervura" puteti obtine margini pierdute.
4. "Instrument Lasso" tasta prescurtata "L" Dupa ce selectati acest buton trebuie sa tineti apasat click stanga al mouseului si sa mergeti pe imagine pe unde doriti sa decupati.
5. instrument bagheta (W) cu acest buton puteti selecta anumite parti ale fotografiei care sunt omogene; de exemplu daca imbracamintea unei persoane este de culoare roz si dati click pe haina persoanei se va selecta toata haina care are aceeasi culoare. Este cumva o prescurtare a toolului lasso.
6. "instrument creion . Ei bine probabil toti am scris cu un creion , acest buton inlocuind creionul obisnuit.
7. instrument perie
8. stergere
9.Galeata de pictura
10. Instrument gradient
11. Instrument clonare amprenta
12 instrument inlocuire culoare
13. instrument pentru desenare
14. instrument incesosare
15. instrument clarificare
16. instrument mazgalire
17. Burete
18.instrument de crestere a luminozitatii in aria aleasa
19 ardere
20 inlaturare efect ochi rosii
21. inlaturare cosuri si pete
22.marire zona de lucru
23.instrument ciupire
24.determinare culoare
25. tastare
26. instrument mana
27. lupa
28 setare culoare